OPINNÄYTETÖIDEN OIKOLUKU

Ihminen kirjoittaa käsin muistikirjaan. Oikoluku, kielentarkistus, kielenviilaaja.fi

Tarvitseeko suomenkielisen opinnäytetyösi kieli viimeisen silauksen? Haluatko varmistaa, ettei tekstiisi jää tahattomia kirjoitus- tai lyöntivihreitä?

Opinnäytetyön oikoluvussa tarkistan tekstin kirjoitus- ja lyöntivirheiden varalta. Tarkistan tekstistä seuraavat asiat:

  • kirjoitus- ja lyöntivirheet
  • isot ja pienet alkukirjaimet
  • välimerkit
  • yhdyssanat ja sanaliitot
  • sanojen taivutuksen.

Opinnäytetyö voi olla esimerkiksi AMK- tai YAMK-opinnäyte, diplomityö,  kandidaatintutkielma tai pro gradu.

Opinnäytetyön oikoluvun hinta on 160 € (sis. alv 24 %), kun tekstissä on melko vähän virheitä ja työn laajuus on korkeintaan 60 sivua (noin 15 000 sanaa). Jos tekstissä on enemmän korjattavaa tai se on pidempi, on myös oikoluvun hinta korkeampi. Pyydä tarjous opinnäytetyösi oikoluvusta lähettämällä viesti osoitteeseen nina[ät]kielenviilaaja.fi. Viestin liitteeksi kannattaa laittaa myös näyte tarkistettavasta tekstistä.

Voin halutessasi tarkistaa myös lähdeviitteiden ja lähdeluettelon muotoilun.  Lähdeviitteiden ja lähdeluettelon tarkistuksen hinta riippuu työn pituudesta ja lähteiden määrästä, joten lasken työlle aina hinnan erikseen. Jos haluat että tarkistan lähdeviitteet ja lähdeluettelon, lähetä tarkistettavan tekstin lisäksi myös oppilaitoksesi opinnäytetyöohjeet, sillä eri tieteenaloilla ja oppilaitoksilla on erilaiset lähteiden merkintätavat.

Jos tarvitset opinnäytetyöllesi tai jollekin sen osalle oikolukua perusteellisemman kielentarkistuksen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kielenviilaaja tarjoaa myös muiden tekstien oikolukua ja kielentarkistusta.